Kontaktpersoner

Som journalist kan du kontakte os på +45 33110170 eller på e-mail info@husetzornig.dk. Du kan også skrive eller ringe direkte til en af kontaktpersonerne nedenfor.

Lisbeth Zornig Andersen, stifter og partner i Huset Zornig udtaler sig om politiske spørgsmål vedrørende udsatte mennesker. Lisbeth Zornig Andersen er initiativtager til og formand for den sociale tænketank SIF. Hun er cand. polit., tidl. formand for Børnerådet, it-strategisk rådgiver og adm. dir. for Specialisterne, initiativtager til Børnenes IT-Fond, ambassadør for Specialist People Foundation, ambassadør for Lolland-Falster, tidligere børnehjemsbarn og mor til fem.

Tlf. +45 28407205  E-mail: lisbeth@husetzornig.dk

Mikael Lindholm, partner i Huset Zornig, med ansvar for social innovation, projekter og kommunikation, og leder af den sociale tænketank SIF. Mikael Lindholm er tidligere redaktør på Mandag Morgen, Børsens Nyhedsmagasin og Computerworld, initiativtager til tænketanke og forfatter til bøger om blandt andet globaliseringen og velfærdssamfundet – senest “Kampen om velfærdsstaten”, Gyldendal, 2014.

Tlf. +45 20409526  E-mail: mrl@husetzornig.dk

Huset Zornig yder ikke rådgivning i forbindelse med enkeltsager.